Φερέιρα: «Αδικο το αποτέλεσμα, τίποτα δεν τελείωσε»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Αδικο το αποτέλεσμα, τίποτα δεν τελείωσε»

bet365

«Άδικο» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, τονίζοντας ότι ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Πορτογάλος κόουτς, λίγο μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στο εφετινό πρωτάθλημα, είπε μεταξύ άλλων: "Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη, δεν σταμάτησαν να πιστεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Τίποτα δεν τελείωσε. Εχουμε ακόμα δρόμο για να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σήμερα . Είναι άδικο το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να σκοράρει σε μια φάση, θέλω να ξαναδώ τη φάση του δικού μας γκολ που ακυρώθηκε, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Ήταν βέβαιο ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι ομάδες θα είχαν λίγες ευκαιρίες, συνήθως στα ντέρμπι η πιο τυχερή ομάδα κερδίζει και αυτή τη φορά η τύχη ήταν με τους αντιπάλους μας. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε πιο επιθετικογενείς παίκτες για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε για να πάρουμε πίσω αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα