Παπαδόπουλος: «Γιατί δεν δόθηκε επανάληψη και στο δεύτερο πέναλτι»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Γιατί δεν δόθηκε επανάληψη και στο δεύτερο πέναλτι»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την φάση του διπλού πέναλτι και τόνισε πως και στο δεύτερο βγήκε από την γραμμή του όμως δεν δόθηκε επανάληψη!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δικαίως δόθηκε επανάληψη γιατί βγήκα μπροστά αλλά και στο δεύτερο βγήκα μπροστά. Γιατί δεν δόθηκε επανάληψη και στο δεύτερο; Μονά-ζυγά του επιτιθέμενου δηλαδή;».

Για το παιχνίδι: «Η ισοπαλία δεν μας έκανε. Θέλαμε μόνο τη νίκη για να μπούμε στα play off. Θεωρητικά δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά πλέον το ισχυρό προβάδισμα το έχει ο ΟΦΗ. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Και εμείς είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι αλλά και ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ διαβασμένος. Μας έκλεισε τους χώρους καλά. Μας άφησε την κατοχή στο δικό μας μισό και έγινε πολύ πιεστικός στο δικό του μισό. Κρίθηκε στο κέντρο, με μάχες εκεί. Ίσως και λίγο σκληρό».

Για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι: «Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε και το πάθος και την ψυχή που είχαμε».

Για το VAR: «Το VAR βοηθάει να γίνεται πιο δίκαιο το παιχνίδι. Απλώς να μην χάνεται τόσος χρόνος γιατί σε κάθε φάση χάνονται δύο λεπτά».

Για τις αντιδράσεις του στο παιχνίδι: «Οι ποδοσφαιριστές παίζουμε στους 180-200 σφυγμούς. Πρέπει να καταλάβετε ότι η στιγμή είναι που μετράει. Πάνω στην ένταση του αγώνα μπορεί να κάνεις κάποιες εκρήξεις που μπορεί να μετανιώσεις μετά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα