Μακέντα: «Να δείξουμε πως ο Παναθηναϊκός ανήκει στα play off»

Μακέντα: «Να δείξουμε πως ο Παναθηναϊκός ανήκει στα play off»

Gazzetta team
Μακέντα: «Να δείξουμε πως ο Παναθηναϊκός ανήκει στα play off»

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την ισοπαλία στην Τρίπολη, τα 10 γκολ που έφτασε αλλά και την παρουσία του Παναθηναϊκού στα play off.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι ένα γήπεδο που είναι δύσκολο να κερδίσεις, είναι μια καλή ομάδα, δουλεμένη. Θα έπρεπε να έχουμε αποδώσει καλύτερα για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Δεν είναι εύκολο να φύγεις από εδώ με τους τρεις βαθμούς, προσπαθήσαμε. Συνεχίζουμε».

Για τα play off: «Μένει ακόμα ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Μετά είναι τα play off που είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα, που πρέπει να δείξει πως εκεί ανήκει. Είναι 10 απαιτητικά παιχνίδια που πρέπει ο Παναθηναϊκός να δείξει μαχητική ψυχή και πως ανήκει εκεί».

Για τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα: «Ήταν από τους αρχικούς μου στόχους να ξεπεράσω τα 10 γκολ, μένουν ακόμα 11 παιχνίδια, όπου στόχος μου είναι διπλός να βελτιωθούμε ως ομάδα, αλλά να βελτιωθώ και σε ατομικό επίπεδο».

Για τον Περέα: «Ο Περέα είναι νεαρός και σαν επιθετικός θέλει να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι οι ευκαιρίες που έχασε ήταν τόσο μεγάλες, οι γωνίες που είχε για να σκοράρει ήταν δύσκολες. Σαν νέος θέλεις να δείξεις πράγματα, είναι παθιασμένος και θέλει να σκοράρει. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, γιατί ήδη μας βοηθάει πολύ. Πρέπει να μείνει ήρεμος και ελπίζω να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα