Παναιτωλικός: Επιστρέφουν Λιάβας και Ντίας για Πανιώνιο

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Επιστρέφουν Λιάβας και Ντίας για Πανιώνιο

bet365

Ο Μάκης Χάβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και πάλι τους Λιάβα και Ντίας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Σούπερ προσφορά* στα παρολί | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Παναιτωλικός δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή (15:00) στην προσπάθεια για να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση, με τον Μάκη Χάβο να έχει δύο σημαντικές επιστροφές. Αυτή του Λιάβα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και εκείνη του Ντίας, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του με την ΑΕΚ στο Κύπελλο και επανέρχεται καθώς οι ποινή του «έπεσε».

Εκτός αποστολής του Παναιτωλικού έμεινε και πάλι ο Τζανακάκης, ενώ δεν υπολογίζονται και οι μακροχρόνια τραυματίες Αριγίμπι και Λουσέρο.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκονται οι: Άλβαρες, Καββαδίας, Κέβιν, Κνετ, Λιάβας, Μαλής, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Ρόσα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα