Πρόεδρος Φορταλέζα: «Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, νωρίς ακόμη για τη συνεργασία με ΠΑΟΚ»

Πρόεδρος Φορταλέζα: «Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, νωρίς ακόμη για τη συνεργασία με ΠΑΟΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρόεδρος Φορταλέζα: «Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, νωρίς ακόμη για τη συνεργασία με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Λέο Κορνατσίνι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Βραζιλία για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Φορταλέζα για λογαριασμό της οικογένειας Σαββίδη, την στιγμή που ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας τονίζει πως δεν πρέπει να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ, Λέο Κορνατσίνι εκπροσωπεί την οικογένεια Σαββίδης στις διαπραγματεύσεις που έχουν ξεκινήσει με σκοπό τη συνεργασία με την Φορταλέζα. Μάλιστα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (25/2) νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ κατά την πάγια τακτική του, διατηρεί χαμηλούς τόνους σημειώνοντας πως χρειάζεται σύνεση και προσοχή στις διαπραγματεύσεις, αφού ακόμη είναι πολύ νωρίς για να προβλεφθεί ο τρόπος με τον οποίο η οικογένεια Σαββίδη θα εμπλακεί στα κοινά του συλλόγου.

«Γνωρίζουμε πως οι εμφανίσεις της Φορταλέζα τα τελευταία χρόνια έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τους σε σημείο να ενδιαφερθούν για το πως λειτουργεί ο σύλλογος από την διοίκηση του μέχρι τους απίστευτους οπαδούς που διαθέτουμε.

Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί ακόμη είναι πολύ νωρίς. Τα πάντα γίνονται με προσοχή και σύνεση και εξετάζονται και άλλα μοντέλα επένδυσης που αφορούν σε συνεργασία ή σε χορηγία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα