Fantasy Super League: Ο Ντάουντα η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 25η Αγωνιστική

Gazzetta team
Fantasy Super League: Ο Ντάουντα η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 25η Αγωνιστική

bet365

Ο Αμπιόλα Ντάουντα, o οποίος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε έξι αγώνες με τη φανέλλα του Παναιτωλικού, είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 25η αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League.

Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς έχει αποκτηθεί από 165 νέους προπονητές για την 25η αγωνιστική ενώ συνολικά το 2% των μάνατζερ τον έχουν επιλέξει στην ομάδα τους.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης, κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα, καθώς 122 νέοι παίκτες τον επέλεξαν στην ομάδα τους ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Αμρ Ουάρντα της ΑΕΛ, με 115 νέους προπονητές να τον «αγοράζουν» για την 25η αγωνιστική της Super League.

Την πρώτη πεντάδα με τις δημοφιλέστερες «αγορές» συμπληρώνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λίντσει Ρόουζ (109) και Μπρούνο Γκάμα (100).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα