Αραούχο: «Χαρούμενος αν μείνω και την επόμενη σεζόν»

Αραούχο: «Χαρούμενος αν μείνω και την επόμενη σεζόν»

Gazzetta team
Αραούχο: «Χαρούμενος αν μείνω και την επόμενη σεζόν»

bet365

Ο Αργεντινός φορ της Ενωσης εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία να φορά και του χρόνου την «κιτρινόμαυρη» φανέλα
Την επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Σέρτζιο Αραούχο μέσω των όσων είπε στην κάμερα της NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις τελευταίες επιτυχίες της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: "Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει όρεξη από όλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την καλή πορεία. Να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε ως το τέλος της κανονικής περιόδου και να πάμε πολύ καλά στα πλέι οφ. Μόνο νίκες θέλουμε!"
Για το τι του έκανε εντύπωση με την επιστροφή του στην ΑΕΚ: "Οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήμουν στην ομάδα είναι λίγες. Οι περισσότεροι παίκτες είναι ίδιοι. Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Βοηθάει η καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας. Στα αποδυτήρια όλα είναι καλά κι αυτός που μάλλον... ενοχλεί περισσότερο τους άλλους είμαι εγώ, γιατί τους πειράζω! Είμαι χαρούμενος, όμως, θα είμαι περισσότερο, αν μείνω εδώ και τη νέα σεζόν!"
Για το βραβείο που πήρε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα και τη βοηθάω όπως μπορώ. Γι' αυτό πανηγυρίζω με τον τρόπο που πανηγυρίζω και έχω αυτή την επαφή με τον κόσμο. Νιώθω να το εισπράττει κι αυτό με ευχαριστεί. Αισθάνομαι τυχερός που είμαι στην ΑΕΚ!"
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που ακολουθεί (23/2), δήλωσε: "Οι φίλοι της ομάδας μας να είναι ήσυχοι ότι θα μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικά όλα τα παιχνίδια για εμάς και το έχουμε καταλάβει. Δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο στο αντίπαλο, παρότι είναι δυνατή ομάδα".
Για το αγωνιστικό στιλ που του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται η ΑΕΚ, είπε: "Είμαι έτοιμος να ακολουθήσει οποιοδήποτε αγωνιστικό στιλ ζητήσει ο προπονητής μας. Αυτός αποφασίζει πώς θα παίξουμε. Εγώ ακολουθώ και τον ευχαριστώ για τον χρόνο που μου δίνει".
Για τη συνεργασία με τους άλλους παίκτες της επίθεσης, τον Ολιβέιρα και τον Λιβάια"Με τον Μάρκο (Λιβάια) έχουμε ξεχωριστή σχέση, διότι γνωριζόμαστε από πριν και ξέρουμε πώς παίζει ο καθένας. Βρισκόμαστε με κλειστά μάτια στο γήπεδο. Μάλιστα, πιστεύω ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα. Με τον Ολιβέιρα δεν έχει τύχει να παίξουμε μαζί πολλά ματς. Καταλαβαίνει κάποιος για την ποιότητα του όταν σκοράρει μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα