Εγκρίθηκαν τα έργα βελτίωσης του σταδίου της Νέας Σμύρνης

Gazzetta team
Εγκρίθηκαν τα έργα βελτίωσης του σταδίου της Νέας Σμύρνης

bet365

Είναι οριστικό. Οπως ανακοίνωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., εγκρίθηκε οριστικά η ένταξη έργων του σταδίου της Νέας Σμύρνης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», κάτι που σημαίνει ξεκινούν τα έργα στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Μια νέα, προς το καλύτερο, εικόνα θα έχει το γήπεδο του Πανιωνίου την επόμενη σεζόν. Όπως έγινε γνωστό εγκρίθηκε η ένταξη έργων του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

Το κονδύλι είναι ύψους ενός εκατ. ευρώ και αφορά βελτιωτικά έργα στις κερκίδες των Θυρών 1-2-3 του γηπέδου, που περιλαμβάνουν αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες αυτές και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι εγκρίθηκε οριστικά η ένταξη έργων του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».
Η έγκριση αφορά ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τα άκρως απαραίτητα έργα βελτίωσης στις κερκίδες των Θυρών 1-2-3 του γηπέδου, που περιλαμβάνουν αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες αυτές και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ.
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εσωτερικών και ειδικότερα τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος επίσπευσε και δρομολόγησε την έγκριση του έργου, τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον τέως Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, επί των ημερών του οποίου ξεκίνησε η μελέτη για το έργο, την Αντιπεριφερειάρχη Δήμητρα Νάνου, τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη για την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου στο έργο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης το οποίο με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση έδωσε το τελικό πράσινο φως.
Τέλος, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα, στην αρχική μελέτη και δρομολόγηση του φακέλου για την υπαγωγή του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».
Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναλυτική παρουσίαση του έργου θα γίνει προσεχώς σε συνέντευξη τύπου.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα