ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία με έμφαση στην τακτική

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία με έμφαση στην τακτική

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία με έμφαση στην τακτική

bet365

Χωρίς προβλήματα και με όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (23/2) στην κατάμεστη Τούμπα.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με εξαίρεση τους Κρέσπο και Ζαμπά, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό έχουν τεθεί εκτός δράσης, όλοι οι υπόλοιπη ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος και την Παρασκευή (21/2) έδωσε έμφαση στην τακτική προσέγγιση των «ασπρόμαυρων» ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι,

«Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια τι θέλουν να δουν από αυτούς τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα, προκειμένου να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων», αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Παρασκευής (21/2) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Τα ονόματα των Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά είναι τα μόνα που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Το Σάββατο (22.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα