Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της «έκρηξης» του Γιώργου Δώνη, αποφασίζει για το μέλλον ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της «έκρηξης» του Γιώργου Δώνη, αποφασίζει για το μέλλον ο Αλαφούζος!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι λόγοι της «έκρηξης» του Γιώργου Δώνη, αποφασίζει για το μέλλον ο Αλαφούζος!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr τα «γιατί» που έχουν φέρει σε οριακό σημείο το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Στο χέρι του Γιάννη Αλαφούζου η παραμονή του Έλληνα τεχνικού.

Ο Γιώργος Δώνης έριξε… βόμβα το μεσημέρι της Πέμπτης μιλώντας στην κάμερα της NOVA! Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε σε ορισμένα περιστατικά που τον έχουν προβληματίσει, περιστατικά τα οποία έχουν «παγώσει» την σχέση του με την διοίκηση της ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον Γιάννη Αλαφούζο, περιστατικά που τον έχουν φέρει κοντά στην πόρτα της εξόδου!

Σύμφωνα με όσα είπε on air αλλά και όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ, κάποιοι από τους λόγους της έντονης ενόχλησης του 50χρονου κόουτς είναι οι εξής:

* Ο τρόπος που κινήθηκε το κλαμπ στην μεταγραφική υπόθεση του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός στόπερ αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, βρισκόταν πάντα στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ο Δώνης θεωρεί πως το έμψυχο δυναμικό δεν έχει ανάγκη από ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη περίπτωση έχει προχωρήσει αρκετά χωρίς να υπάρχει το «οκ» από τον προπονητή, ο οποίος αυτή την στιγμή θεωρεί πως η ομάδα του είναι «κομπλέ» σε αυτή την θέση.

* Η διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση στις ανανεώσεις των συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών και οι… υποσχέσεις(όπως αυτή του Γιάννη Αλαφούζου προς την μητέρα του Βαγιαννίδη) για εγγυημένο χρόνο συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό δεν έχει συμβεί σε καμία ομάδα παγκοσμίως, δεν μπορεί να συμβαίνει στον Παναθηναϊκό και είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδεχθεί ένας προπονητής. Δηλαδή το να πρέπει να χρησιμοποιεί έναν παίκτη σε συγκεκριμένη βάση είτε είναι καλός είτε κακός στις προπονήσεις, είτε του «κάνει» είτε όχι.

*Κάποιες κινήσεις του συλλόγου σχετικά με την ανανέωση συμβολαίου του γιου του, Χρήστου Δώνη.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε να έχει μεγαλύτερη επίδραση σε σημαντικές αποφάσεις του κλαμπ, αν και για την ώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με την συνεργασία που έχει με τον «προϊστάμενό του», τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα.

Πάντως, πριν την προπόνηση της Πέμπτης μίλησε στους παίκτες του και εξήγησε την κατάσταση, ώστε να έχουν εικόνα από τον ίδιο και όχι από τα μέσα.

Από κει και πέρα, και για να μπούμε στο… ζουμί της υπόθεσης, να δούμε την επόμενη ημέρα.

Μετά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης είναι ξεκάθαρο πως δεν γίνεται να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση στο εσωτερικού του συλλόγου. Αυτή η κατάσταση είτε θα λυθεί με αμοιβαίες εξηγήσεις και η φωτιά θα σβήσει, είτε με την απομάκρυνση του προπονητή από τον πάγκο της ομάδας. Ακόμη και άμεσα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Επί της ουσίας, εκείνος είναι που θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αν βρεθεί η χρυσή τομή για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, τότε ο έμπειρος κόουτς θα συνεχίσει στο «τριφύλλι». Αν όχι, τότε θα προκύψει «διαζύγιο», με το ενδεχόμενο της παραίτησης να μην φαίνεται στον ορίζοντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα