ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ντέρμπι «πουλάει» σε Αθήνα και Ρωσία!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ντέρμπι «πουλάει» σε Αθήνα και Ρωσία!

bet365

Σε συμφωνία με μία από τις κορυφαίες ψηφιακές πλατφόρμες, το Wink, ήρθε το PAOK TV για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, το οποίο «πουλάει τρελά» και στην Αθήνα.

Όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ η μετάδοση του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας, μέσω του PAOK TV, θα ταξιδέψει στη Ρωσία έπειτα από την εμπορική συμφωνία με τη Rostelecom και το δικό της OTT Platform, το Wink που έδειξε ενδιαφέρον να προσθέσει το κανάλι του Δικεφάλου στο μπουκέτο της και να προσφέρει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στους συνδρομητές της.

Το Wink συνολικά αριθμεί έχει πέντε εκατομμύρια συνδρομητές και ο μέσος όρος των χρηστών της πλατφόρμας φτάνει τις 740.000.

Επίσης, τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δείχνουν ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές πωλήσεις επαγγελματικών πακέτων στην περιοχή της Αθήνας.

Το ντέρμπι της Κυριακής (23.02) θα μεταδοθεί σε παραγωγή του PAOK TV αποκλειστικά από το tv.paokfc.gr και μπορείτε να γίνετε συνδρομητές για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με ένα κλικ ΕΔΩ.

Επίσης, υπάρχει και η λίστα με τα περισσότερα από 1.000 επίσημα hotspots με επαγγελματικό πακέτο που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα