ΠΑΟΚ με δικαιώματα, Ολυμπιακός με άλλοθι…

ΠΑΟΚ με δικαιώματα, Ολυμπιακός με άλλοθι…

ΠΑΟΚ με δικαιώματα, Ολυμπιακός με άλλοθι…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του στο gazzetta για τα ποδοσφαιρικά που αφορούν τη μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, αλλά και για τα δικαστικά που εξελίσσονται.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με νομική μάχη και θα τελειώσει με ποδοσφαιρική, για να… εκκινήσει η επόμενη και πάλι με τα νομικά και να ακολουθήσουν στην πορεία πολλές ακόμη ποδοσφαιρικές μάχες.

Για τα δικαστικά, λίγα πράγματα αναφορικά με τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και την άσκοπη ερώτηση… «γιατί ο ΠΑΟΚ κινήθηκε κατά της ΕΕΑ στο διοικητικό Εφετείο».

Δηλαδή, που έπρεπε να κινηθεί για μία Επιτροπή του ελληνικού δημοσίου η οποία…

- Έχει πρόεδρο ο οποίος είναι κουμπάρος του υφυπουργού που τον τοποθέτησε, έναν υφυπουργό ο ρόλος του οποίου αποκαλύφθηκε πλήρως το περασμένο διάστημα

- Άλλαξε σύνθεση ΜΕΤΑ την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθη, σύνθεση που τελικά τροποποιήθηκε με καθηγητές Πειραιά λίγες ώρες πριν την πρώτη ακρόαση στην υπόθεση.

- Έκανε λάθος στην πρώτη κλήση της Ξάνθης, ξεχνώντας να καταγράψει ένα σοβαρό άρθρο

- Επιτροπή η οποία ξέχασε(!) να καλέσει αρχικά την Dimera, εταιρία που κατέχει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

-Που ενσωμάτωσε στη δικογραφία στοιχεία τα οποία παρανόμως έχουν αποκτηθεί!

- Έχει στη σύνθεσή της Μέλη τα οποία εκτίθενται δημοσίως σε ΜΜΕ, κατηγορώντας το ένα το άλλο για τον τρόπο που αποφάσισε. Έγραψαν ιστορία Αρκούδης και Μαρούπα με όσα έχουν πει, με αποκορύφωμα την ατάκα της κυρίας… «αυτός κρύβεται πίσω από τα φουστάνια μου».

- Εξέδωσε ανακοίνωση με τόσο σοβαρό πόρισμα για τον ΠΑΟΚ, την ώρα ακριβώς που έπαιζε η ποδοσφαιρική ομάδα;

- Κατηγορείται (από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ) με συγκεκριμένα στοιχεία ότι Μέλη της έχουν άμεση σχέση με νομικούς που συνεργάστηκαν για την υπόθεση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και μάλιστα υπήρξε και συγκεκριμένη συνάντηση

- Έκανε… πανελλήνιο ρεκόρ στην καθυστέρηση έκδοσης σκεπτικού για ένα πόρισμα

- Αυτή η Επιτροπή που έβγαλε το πόρισμα στις 27/1 και στο σκεπτικό χρησιμοποίησε απόφαση άλλου οργάνου που βγήκε μεταγενέστερα, στις 3/2;

Τι άλλο έπρεπε να κάνει αυτή η Επιτροπή ώστε να κινηθεί εναντίον της ο ΠΑΟΚ; Που και πώς έπρεπε να κινηθεί ;

Εγώ πάντως τον Αλέξη Κούγια άκουσα στη Λάρισα, ο οποίος είπε: «Η απόφαση της Ε.Ε.Α., είναι υποχρεωτική και δεν προσβάλλεται στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία καλείται απλώς να επιβάλλει τις ποινές. Το κατάλαβαν αυτό στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό έσπευσαν να καταθέσουν προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο, που είναι το μόνο αρμόδιο να ακυρώσει την απόφαση».

Τώρα το πώς τη Δευτέρα στο Δικαιοδοτικό της Λίγκας είπε τα ακριβώς αντίθετα για τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και που μπορεί να προσφύγει, μόνο αυτός γνωρίζει.

Τα αφήνουμε στην άκρη αυτά και πάμε στο ποδόσφαιρο όπου για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλά, έχει βιώσει την κρίση του και την έχει προσπεράσει αφού φαίνεται ότι διαπίστωσε τα προβλήματά του και δούλεψε για να τα ξεπεράσει, μία ομάδα που βλέπει παίκτες της να επιστρέφουν υγιείς μετά από τραυματισμούς, ένα σύνολο το οποίο βγάζει αποφασιστικότητα να παίξει με μεγαλύτερη ένταση, πάθος και επιθετικό πνεύμα ακόμη και στην άμυνα. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα που σαφώς προχώρησε και στις απαραίτητες τακτικές διαφοροποιήσεις, ακριβώς εκεί που πονούσε.

Όλα αυτά έφεραν τέσσερις νίκες με Παναθηναϊκό στο κύπελλο (μέσα και έξω) αλλά και με ΟΦΗ, ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, επιτυχίες που έχουν αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο σε ομάδα και κόσμο.

Έτσι θα περιμένει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, μαζί βεβαίως και με τους 30 χιλιάδες οπαδούς του σε γήπεδο που θα ξεχειλίζει από πάθος, εκεί όπου όλος ο κόσμος βέβαια θα προσέξει ιδιαίτερα (όπως άλλωστε συμβαίνει στα τελευταία χρόνια) για να μην ξεφύγει κανείς από τα επιτρεπτά πλαίσια. Και έτσι θα γίνει…

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα βρεθεί μία σαφώς καλή και ποιοτική ομάδα, ένας δυνατός αντίπαλος, ο οποίος όμως αυτή την περίοδο δεν είναι στα καλύτερά του (όλοι επηρεάστηκαν από τον βαρύ Ιανουάριο) ο Ολυμπιακός που έχασε έναν σπουδαίο μεσοεπιθετικό όπως ο Ποντέσε και πέρα από τον ευρωπαϊκό αγώνα που έχει αύριο, έχει ποτιστεί και με… δικαιολογίες-άλλοθι για το ματς της Τούμπας, κυρίως όμως για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ξέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού πώς… ό, τι και αν γίνει στο πρωτάθλημα, θα φταίει… «η διαιτησία, η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η Εξυγίανση, οι Έλληνες της Ομοσπονδίας, ξένοι και Έλληνες διαιτητές, ο Μέλο Περέιρα, ο Γραμμένος και φυσικά -πάνω από όλους- ο Ιβάν Σαββίδης».

Η ίδια η διοίκησή τους και όλος ο ερυθρόλευκος Οργανισμός τους έχει προσφέρει απλόχερα τόσα και τόσα άλλοθι και αυτή βέβαια είναι η χειρότερη προετοιμασία για την επίτευξη ενός στόχου!

Αυτό ακριβώς κάνουν και τώρα με το Έκτακτο Συμβούλιο που επιχειρούν να προκαλέσουν μπας και αναβάλουν το ματς… Πρόκειται για τον ορισμό του άλλοθι!

Για τον ΠΑΟΚ βέβαια… μακάρι να συνεχίσουν έτσι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.