Κωνσταντινέας: «Με πίεσε για να νικήσει συγκεκριμένη ομάδα. Για ποιον με πίεζε για τη Ξάνθη;»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κωνσταντινέας: «Με πίεσε για να νικήσει συγκεκριμένη ομάδα. Για ποιον με πίεζε για τη Ξάνθη;»

bet365

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας απάντησε στις ερωτήσεις των δικηγόρων με αφορμή τα όσα είχε πει περί πιέσεων που δεχόταν για να κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη.

Τότεναμ - Λειψία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

«Είπα ότι δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, είναι σχήμα λόγου. Ο Σταθόπουλος ήταν καταρρακωμένος και πιεσμένος, όταν με κάλεσε να παραιτηθώ, μετά τον αγώνα. Ο ίδιος εκείνη την εποχή, είπε ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα, μετά το παιχνίδι όμως, ήταν διαφορετικός. Ο κύριος Σταθόπουλος πιεζόταν, ήθελε να με πιέσει εμένα για να νικήσει συγκεκριμένη ομάδα. Για ποιον μου το έλεγε για την Ξάνθη;», ανέφερε για τις πιέσεις που δεχόταν για το ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

«Για τον Ολυμπιακό σας τα έλεγε, εσείς τα λέτε», του απάντησε ο Ράλλης.

Ράλλης: «Λέγανε ότι ο κοντός Σισέ είναι ο Σταθόπουλος. Τι εννοούσαν; Ότι βοηθούσε τον Παναθηναϊκό;»

Κωνσταντινέας: «Απ' ότι έλεγαν οι δημοσιογραφικοί τίτλοι, ήταν η περίοδος που έφευγε ο Πατέρας από τον Παναθηναϊκό και έμπαινε ο κύριος Μαρινάκης».

Ράλλης: «Και γιατί τον έλεγαν κοντό Σισέ;»

Κωνσταντινέας: «Δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν καλός ντριμπλαδόρος και ως παράγοντας..

Ράλλης: «Μας δουλεύετε;»

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Σταθόπουλο μέχρι εκείνο το ματς:

«Είχε από μένα παράπονα για ένα ματς στο Μελιγαλά και τιμωρήθηκα. Η σχέση μας ήταν καλή. Υπήρχε μια περίοδος όταν ήμουν Γ' Εθνική... Είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, ήταν άριστες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο κ. Ράλλης σε διαιτησίες του Κωνσταντινέα που τον έφεραν να έχει βαθμολογία 8.1. «Η Ελλάδα στη συνέχεια είχε ξεσηκωθεί εναντίον σας. Την ίδια στιγμή ο κύριος Βασσάρας φεύγει από το πόστο του, την ίδια μέρα του αγώνα. Δεν θα πρέπει αυτός ο άνθρωπος που είναι πρόεδρος της Ενωσης να κάνει μία δήλωση;».

Κωνσταντινέας: «Δεν έχει γίνει ποτέ δήλωση από πρόεδρο με τρισχειρότερες διαιτησίες και να τιμωρήσουν τον διαιτητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα