Ολυμπιακός: Πλήρως επανδρωμένος από τις Σχολές του

Ολυμπιακός: Πλήρως επανδρωμένος από τις Σχολές του

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Πλήρως επανδρωμένος από τις Σχολές του

bet365

Όραμα και στόχος του Ολυμπιακού είναι στελεχώνεται σε όλα τα επίπεδα από δικά του παιδιά.

Champions League με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Αναλυτικά

Για πρώτη φορά, ηλικιακό τμήμα του Ολυμπιακού, αποτελείται μόνο από παιδιά των Σχολών των «ερυθρολεύκων»!

Συγκεκριμένα, η ομάδα Κ9 του συλλόγου μας προπονήθηκε την Δευτέρα 17/2 για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη!

Η πρόοδος που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια είναι αλματώδης, με την Ακαδημία να απορροφά όλο και περισσότερους παίκτες από τις Σχολές, που με τη σειρά τους επεκτείνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πειραιά και της Αττικής, αλλά και στην ελληνική επαρχία, όπως και στο εξωτερικό (Αμερική, Αυστραλία).

Σε αυτό το πνεύμα και σε αυτή τη βάση, στηρίχθηκε το επίτευγμα της Κ9, που θέτει πολύ γερές βάσεις για τη συνέχεια, με τον πήχη να μπαίνει όλο και ψηλότερα! Πλάι στα παιδιά βρέθηκε και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης, που συνομίλησε μαζί τους ενώ παρακολούθησε την προπόνηση, που διεξήχθη υπό τις οδηγίες των Χρήστου Ρόγκα και Μανώλη Ασκούνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα