Αλμπάνης: «Εκπληκτική η πάσα του Κρίστιτσιτς στο γκολ, θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες»

Gazzetta team
Αλμπάνης: «Εκπληκτική η πάσα του Κρίστιτσιτς στο γκολ, θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες»

bet365

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για το γκολ που σημείωσε στη νίκη επί του Άρη, για τη φοβερή πάσα του Κρίστιτσιτς και για τις ευκαιρίες που παίρνει με τον Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο εξτρέμ της ΑΕΚ στη NOVA:

Για το ματς: «Δύσκολη έδρα, με αξιόλογους ποδοσφαιριστές ο Άρης. Παραταχθήκαμε με αλλαγές και προσπαθήσαμε όλοι για έρθει η νίκη»

Για το γκολ; «Ηταν ένα από τα πολλά σχέδιά μας. Γι’ αυτό δώσαμε ταχύτητα στα άκρα. Πετύχαμε το γκολ αρκετά νωρίς, διαχειριστήκαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για την τρίτη σερί νίκη; «Προσπαθούμε γενικά να μην φεύγουμε από τους στόχους μας. Να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ και το Κύπελλο».

Για τις σκέψεις του στο γκολ; «Ηταν εκπληκτική η πάσα του Κρίστιτσιτς. Έχει την κάθετη στο παιχνίδι του. όταν είδα τον τερματοφύλακα να βγαίνει αρκετά γρήγορα σκέφτηκα να τσιμπήσω τη μπάλα και να τη στείλω στα δίχτυα. Δεν σκέφτηκα να τον περάσω, γιατί ακολουθούσαν δυο αμυντικοί και θα μπορούσαν να με φτάσουν. Κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Απόψε ήταν επιτυχημένο, οπότε όλα καλά».

Για τη δική του απόδοση; «Με την έλευση του νέου προπονητή, χωρίς να θέλω να αδικήσω τον προηγούμενο προπονητή, έχω πάρει περισσότερα λεπτά. Θέλω να τα εκμεταλλεύομαι και να τα απολαμβάνω για μένα και την ομάδα. Είμαι χαρούμενος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα