Καρέρα: «Κάναμε λάθη όταν είχαμε την κατοχή, αλλά ήμασταν συμπαγείς»

Gazzetta team
Καρέρα: «Κάναμε λάθη όταν είχαμε την κατοχή, αλλά ήμασταν συμπαγείς»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Άρη τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη όταν είχαν την μπάλα, αλλά η συμπαγής εικόνα της ομάδας του έφερε το τρίποντο.

Ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε αρχικά για τον αγώνα: «Δεν έχω ανησυχίες, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος αγώνας. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο και αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα με φανατικούς οπαδούς. Κάναμε πολλά λάθη όταν είχαμε την κατοχή ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ξεκίνησε το παιχνίδι δίχως τους Μάνταλο, Αραούχο, απάντησε: «Έχουμε επιλογές και αποφασίζουμε βάσει του ότι έχουμε κι άλλον αγώνα σε τρεις ημέρες, άρα ο προπονητής πρέπει να παίρνει αποφάσεις».

Ρωτήθηκε για τον μη καταλογισμό των πέναλτι που ζητάει ο Άρης και πώς θα ένιωθε αν ήταν στη θέση του Μίκαελ Ένινγκ: «Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές. Απλά ακολουθώ τους κανόνες, δεν είναι δική μου δουλειά να παίρνω διαιτητικές αποφάσεις», για να ερωτηθεί σχετικά με το αν θα έπρεπε να επιλεγούν ξένοι διαιτητές. «Υπάρχουν καλοί διαιτητές στην Ελλάδα και δεν θα είχε νόημα να επιλεγεί ξένος. Ότι λέει ο διαιτητής εγώ το ακολουθώ είτε είναι υπέρ ή κατά μας. Αν ο διαιτητής σφυρίξει ένα πέναλτι δεν θα κάτσω να σχολιάσω τι σφύριξε αλλά ποιο λάθος κάναμε εμείς και δώσαμε το δικαίωμα».

Ο Μάσιμο Καρέρα ρωτήθηκε επιμέρους για την τακτική που ακολούθησε κι αν έχει προσαρμόσει την ομάδα του σ’ ένα ιταλικό στιλ, είπε: «Σε κάθε αγώνα διαλέγουμε ένα σύστημα, παρακολουθούμε τον αντίπαλο και αποφασίζουμε. Κάποιες φορές το πλάνο θα βγει, άλλες όχι», και ρωτήθηκε για το «μηδέν» του Άρη σε εντός έδρας παιχνίδι και το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική που το πέτυχε. «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας μου. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τα προβλήματα που είχαμε όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα ήταν συμπαγής στο γήπεδο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα κομμάτια του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα