Ξάνθη: Οι αποδοκιμασίες της εξέδρας και ο προβληματισμός του Παράσχου

Gazzetta team
Ξάνθη: Οι αποδοκιμασίες της εξέδρας και ο προβληματισμός του Παράσχου

bet365

Η εξέδρα της Ξάνθης αποδοκίμασε την ομάδα για το 0-0 με την Λαμία και ο τεχνικός των Ακριτών, Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε προβληματισμένος γιατί η ομάδα του δεν σκοράρει.

Μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη ο κόσμος των Ακριτών αποδοκίμασε την ομάδα για το 0-0. Ο Παράσχος από την άλλη είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για μία ακόμα αγωνιστική δεν σκοράραμε. Στο πρώτο μέρος παίξαμε με 2 φορ αλλά και πάλι όπως και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν στείλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι κρίμα να μην επιβραβεύεται αυτή η προσπάθεια. Παραλίγο όμως να χάσουμε και το ματς. Αυτή η κακή συγκυρία δεν μας βοηθάει καθόλου. Είχαμε στο τέλος δοκάρι και την ευκαιρία με τον Κοβάτσεβιτς και απ' ότι φαίνεται όσο και να προσπαθούμε δεν λύνουμε το πρόβλημα με το γκολ. Τα πράγματα για την εξάδα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Διατηρούμε κάποιες ελπίδες αλλά δυστυχώς στις ισοβαθμίες με ΟΦΗ και Αστέρα είμαστε από κάτω. Ο Φοσέ έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική και θα εξεταστεί την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα