Μαρτίνς: «Η Άρσεναλ έχει 15 μέρες να ετοιμάσει το ματς και εμείς 48 ώρες»

Μαρτίνς: «Η Άρσεναλ έχει 15 μέρες να ετοιμάσει το ματς και εμείς 48 ώρες»

Μαρτίνς: «Η Άρσεναλ έχει 15 μέρες να ετοιμάσει το ματς και εμείς 48 ώρες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε το τι του άρεσε από το Ολυμπιακός - Πανιώνιος, ξεκαθάρισε πως έμεινε ευχαριστημένος από τις δοκιμές και διευκρίνισε ότι δεν έχει αποφασίσει για την 11άδα με Άρσεναλ ενώ η ομάδα του έχει ουσιαστικά 48 ώρες να ετοιμάσει το ματς αυτό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε για:

Το ματς και το ότι τελείωσε και κρίθηκε τόσο νωρίς: Η αλήθεια είναι πως ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και βάλαμε τρία πολύ ωραία γκολ. Δεν θέλαμε να τρέξει το μυαλό μας στην Άρσεναλ. Είδαμε μετά πως κάποιοι παίκτες μας σκέφτονταν το επόμενο ματς, αφού είχαμε μεγάλο σκορ. Το 2ο μέρος είχε και δύο με τρεις πολύ καλές αποκρούσεις του αντίπαλου γκολκίπερ. Αυτό όμως είναι φυσιολογικό όταν το ματς είναι στο 3-0. Τώρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό.

Το εάν αυτό το ματς τράβηξε το άγχος: Όχι. Ο Πανιώνιος μας στέρησε 2 βαθμούς στον α' γύρο. Δεν μπορούμε να το δούμε με χαλαρότητα. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Όταν το κάναμε το πληρώσαμε. Ναι υπάρχει άγχος. Στον Ολυμπιακό πάντα ξέρουμε πως υπάρχει το άγχος και η πίεση γιατί είναι μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια πως μετά το 4-0 σταμάτησε το ματς να μας απασχολεί και σκεφτόμασταν την Άρσεναλ.

Τον Νικηφόρο: Πράγματι αυτοί είναι οι νικητές. Τα παραδείγματα για εμάς που δεν τα έχουμε περάσει αυτά. Να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να είμαστε δίπλα τους.

Τα διαφορετικά σχήμα στο 2ο μέρος με 3-5-2 και 3-4-3 και τον Ραντζέλοβιτς ως δεξιό μπακ: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις δοκιμές. Βάλαμε τον Ραντζέλοβιτς διότι είχαμε την απουσία του Τοροσίδη που ήταν άρρωστος και τις τιμωρίες των Ομάρ και Τσιμίκα. Ήταν ευκαιρία για δοκιμές στο 4-0. Νομίζω τα συμπεράσματα ήταν θετικά.

Την 11άδα για την Άρσεναλ και το εάν έχει πάρει τις αποφάσεις του: Θα είμαι ειλικρινής. Όχι, δεν έχω καταλήξει. Θέλω να δω πολλά πράγματα. Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και έχουμε μία δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια και απουσίες. Η Άρσεναλ έχει σχεδόν 15 μέρες για να μελετήσει το ματς και εμείς μόλις 48 ώρες για να μελετήσουμε τα πάντα.