Ενόχληση στην Λίγκα για τις διαμαρτυρίες για το πρόγραμμα

Gazzetta team
Ενόχληση στην Λίγκα για τις διαμαρτυρίες για το πρόγραμμα

bet365

Εντονη δυσφορία στην Λίγκα για τα σχόλια που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για την κατάρτιση του αγωνιστικού προγράμματος. Τα σημεία που στέκονται στην διοργανώτρια Αρχή.

Μπορεί την φετινή σεζόν να έχουν μετριαστεί τα όποια παράπονα για το καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος της Super League αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εξαλειφθεί με τελευταίο παράδειγμα τον Αμπελ Φερέιρα ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του. Για τον λόγο αυτό από την Λίγκα έβγαζαν μεγάλη ενόχληση και δυσφορία και ξεκαθάριζαν τα εξής:

1. Το καλεντάρι είχε βγει από τον Ιούνιο, τον Ιούλιο υπήρχε το πρόγραμμα και τον Δεκέμβριο ο ακριβής ορισμός των αγώνων. Πιο νωρίς και πιο έγκαιρα από κάθε άλλη φορά.

2. Το καλεντάρι είχε μέσα και τις ημερομηνίες του Κυπέλλου, άρα όλοι ήξεραν πότε θα έπαιζαν και στην 2η τη τάξει διοργάνωση.

3. Οι 5 ομάδες που είχαν παρουσία στην Ευρώπη μπήκαν στο Κύπελλο τον Γενάρη.Από αυτές μόνο ο Ολυμπιακός έπαιζε ομίλους, άρα οι υπόλοιπες ομάδες που δεν είχαν αγώνες ευνοήθηκαν κιόλας από αυτήν την κατάσταση.

4. Οι ορισμοί των αγώνων έγιναν με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.. Το Δ.Σ. επικύρωσε το πρόγραμμα που προέκυψε μετά από διαβούλευση με τα τρία κανάλια.

5. Με αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει περιθώριο από κανέναν να διαμαρτύρεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα