Ελ Αραμπί: «Όνειρο για κάθε αθλητή οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ελ Αραμπί: «Όνειρο για κάθε αθλητή οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ελ Αραμπί: «Όνειρο για κάθε αθλητή οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ο Γιουσέφ Αλ Αραμπί μίλησε για την παρουσία του στην γιορτή του αθλητισμού του Κατάρ, για την αγάπη του για τα σπορ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Super League με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη του Κατάρ που με κάλε στην γιορτή του αθλητισμού. Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο του Κατάρ. Είμαι χαρούμενος που βλέπω πολύ κόσμο, που ήρθαν εδώ να τιμήσουν αυτή την ημέρα», ανέφερε αρχικά στο «Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων»  και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό όταν ο κόσμος του αθλητισμού έρχεται κοντά και μπορεί να βοηθήσει. Εμένα μου αρέσουν όλα τα αθλήματα. Ανήκω στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα που κάνει πολύ υψηλό πρωταθλητισμό. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και συζητάμε για αλλά αθλήματα και γνωρίζω νέους αθλητές. Αυτή είναι η έννοια του αθλητισμού».

Για τα αθλήματα που του αρέσει να παρακολουθεί, τόνισε: «Αγαπώ όλα τα αθλήματα μπορώ να το δω, αλλά προτιμώ το μπάσκετ και το τένις».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι όνειρο για κάθε αθλητή. Τους παρακολουθώ κάθε φορά, μου αρέσει η ιδέα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να συμμετέχω σε μια τέτοια γιορτή».