ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος μπαίνει δυνατά στο επόμενο στάδιο για την επάνοδό του

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος μπαίνει δυνατά στο επόμενο στάδιο για την επάνοδό του

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος μπαίνει δυνατά στο επόμενο στάδιο για την επάνοδό του

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μέρα με τη μέρα κάνει σταθερά βήματα για την επιστροφή του έπειτα από την επέμβαση στον αστράγαλο πριν από σχεδόν δύο μήνες.

Ο Έλληνας μέσος της Ένωσης στάθηκε πολύ άτυχος καθώς πάνω στην αγωνιστική του άνοδο χρειάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση στον αστράγαλο, με τον Μάσιμο Καρέρα να χάνει έναν σημαντικό παίκτη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Γαλανόπουλος αμέσως μετά την επέμβαση μπήκε με σταθερούς ρυθμούς στον δρόμο της επιστροφής, αποφασισμένος να ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημά του και να επιστρέψει δριμύτερος.

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας στα Σπάτα και δείχνει τη μεγάλη του θέληση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή ο νεαρός μέσος έκοψε τα ράμματα στον εγχειρισμένο του αστράγαλο ενώ έβγαλε και την προστατευτική μπότα που φορούσε.

Ο ίδιος όσο περνάει ο καιρός και ακολουθεί το πρόγραμμά του αισθάνεται όλο και καλύτερα και πλέον μπαίνει δυνατά στο επόμενο στάδιο της αποθεραπείας για την επιστροφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα