Πρόεδρος Φορταλέζα στο gazzetta.gr: «Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο κ. Σαββίδης, αλλά είναι ευπρόσδεκτος»

Πρόεδρος Φορταλέζα στο gazzetta.gr: «Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο κ. Σαββίδης, αλλά είναι ευπρόσδεκτος»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρόεδρος Φορταλέζα στο gazzetta.gr: «Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο κ. Σαββίδης, αλλά είναι ευπρόσδεκτος»

bet365

Ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ μιλώντας στο gazzetta.gr από την Αργεντινή όπου βρίσκεται, εξέφρασε την άγνοια του για το ταξίδι του Γιώργου Σαββίδη στην Βραζιλία, τονίζοντας ωστόσο πως είναι ευπρόσδεκτος σε περίπτωση που αποφασίσει να ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική.

Οι επαφές της οικογένειας Σαββίδης με την Φορταλέζα, έχοντας ως ενδιάμεσο κρίκο τον Βραζιλιάνο ατζέντη Λέο Κορνατσίνι έχουν επιβεβαιωθεί από τον πρόεδρο του βραζιλιάνικου συλλόγου μεταξύ άλλων και στο gazzetta.gr.

Η ιταλική ιστοσελίδα Tutto Mercato Web πήγε ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως επίκειται ταξίδι του Γιώργου Σαββίδη στη Βραζιλία σε περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου να αναλάβει το διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ τις επαφές με τον «ισχυρό άνδρα» της Φορταλέζα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μαρσέλο Παζ, ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Ιντεπεντιέντε (Κόπα Σουνταμερικάνα). Ο ιδιοκτήτης της Φορταλέζα εξέφτασε ωστόσο την άγνοια του, σημειώνοντας πάντως πως εάν ο Γιώργος Σαββίδης ταξιδέψει στη Βραζιλία θα τον υποδεχθεί με τον πρέποντα σεβασμό.

«Δεν ξέρω εάν θα έρθει στη Φορταλέζα ο κ. Γιώργος Σαββίδης ή κάποιος άλλος αξιωματούχος του ΠΑΟΚ. Δεν έχω αυτή την ενημέρωση. Αν θα έρθει όμως ή κάποιος άλλος αξιωματούχος του ΠΑΟΚ θα τον υποδεχθούμε με τον πρέποντα σεβασμό».

O Μαρσέλο Παζ είχε χαρακτηρίσει τον ΠΑΟΚ «μεγάλη ομάδα», ενώ είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα