Εκδικάστηκε η έφεση της ΑΕΚ, μέχρι την Παρασκευή τα υπομνήματα

Εκδικάστηκε η έφεση της ΑΕΚ, μέχρι την Παρασκευή τα υπομνήματα

Δημήτρης Βέργος
Εκδικάστηκε η έφεση της ΑΕΚ, μέχρι την Παρασκευή τα υπομνήματα

bet365

Η έφεση της ΑΕΚ για την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών εκδικάστηκε, ωστόσο η απόφαση θα βγει τις επόμενες ημέρες.

Η ΑΕΚ άσκησε έφεση για την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η έφεση εκδικάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/02) ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ωστόσο η απόφαση αναμένεται να βγει εντός των επόμενων ημερών. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ έχει δικαίωμα ως την Παρασκευή να υποβάλλει τα υπομνήματα.

Η ποινή που έχει επιβληθεί στην ΑΕΚ για δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αφορά τα παιχνίδια με Παναιτωλικό για το Κύπελλο και ΟΦΗ για το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα