Ικανοποίηση στην Μπόκα Τζούνιορς για τον «ευλογημένο» Σολδάνο (vids)

Ικανοποίηση στην Μπόκα Τζούνιορς για τον «ευλογημένο» Σολδάνο (vids)

Gazzetta team
Ικανοποίηση στην Μπόκα Τζούνιορς για τον «ευλογημένο» Σολδάνο (vids)

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός, δανεικός από τον Ολυμπιακό, κερδίζει πόντους στην ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει τον Φράνκο Σολδάνο και γι' αυτό δεν θα έλεγε «όχι» σε πιθανή συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός ο Αργεντινός επιθετικός, για την πώλησή του.

Η «Ole», η πιο ιστορική αθλητική εφημερίδα στην Αργεντινή, αφήνει (ορθ)άνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο, μέσω ενός αφιερώματος για τον «ευλογημένο επιθετικό», όπως χαρακτηρίζει τον Σολδάνο, επειδή προτού πετύχει το πρώτο του γκολ στο «Μπομπονέρα», στο 2-0 επί της Ατλέτικο Τουκουμάν, πήρε την ευλογία ενός παπά, στα αποδυτήρια του γηπέδου!

«Είναι πολύ θρήσκος γιατί, μεταξύ άλλων, έχει μια αρκετή θλιβερή ιστορία, με αυτό που του συνέβη» λέει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Σολδάνο, αναφερόμενος στην απώλεια της μητέρας του το 2014, όταν ο ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν ακόμα στην Ουνιόν ντε Σουντσάλες.

Σύμφωνα με την «Ole», ο προπονητής Μιγέλ Άνχελ Ρούσο έχει σε εκτίμηση τον Σολδάνο, επειδή θεωρεί ότι ταιριάζει πολύ με τον Κάρλος Τέβες και αυτό λειτουργεί υπέρ της ομάδας. Στην διάταξη 4-1-3-2, είναι αυτός που περισσότερο γυρίζει προς τα πίσω για να πάρει την μπάλα και να την μοιράσει, ενώ κινείται συνεχώς, με διαρκείς διαγώνιες στην πλάτη των αμυντικών.

Ο προηγούμενος προπονητής, Γουστάβο Αλφάρο, τον χρησιμοποιήσει ως δεξί χαφ, ο Σολδάνο δεν ένιωθε άνετα στην συγκεκριμένη θέση και σκέφτηκε να ζητήσει να φύγει, αλλά ο Ρούσο τον εμπιστεύεται και ποντάρει επάνω του, από την στιγμή βεβαίως που δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση άλλου επιθετικού.

Προς το παρόν, λοιπόν, ο Σολδάνο υπολογίζεται από την Μπόκα. Προς το... μέλλον, θα φανεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα