ΑΕΚ: Φορτσάρει με πείσμα για την επιστροφή του ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Φορτσάρει με πείσμα για την επιστροφή του ο Ολιβέιρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Φορτσάρει με πείσμα για την επιστροφή του ο Ολιβέιρα

bet365

Παρά το ρεπό, οι τραυματίες παίκτες της ΑΕΚ πήγαν την Τρίτη στα Σπάτα. Ανεβάζει ρυθμούς ο Νέλσον Ολιβέιρα που θέλει να γυρίσει άμεσα στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα. Θεραπεία ξεκίνησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μάσιμο Καρέρα έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, την Τρίτη οι τραυματίες πήγαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα προκειμένου να συνεχίσουν τη δουλειά τους για να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό.

Μέσα σε αυτούς και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος φορτσάρει για την επιστροφή του, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς. Ο Πορτογάλος επιθετικός δείχνει μεγάλη διάθεση να επανέλθει στο 100% και την Τετάρτη στη διπλή προπόνηση θα φανεί αν θα επιχειρήσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Στο ιατρικό και τεχνικό επιτελείο της Ένωσης δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο με τον Ολιβέιρα για να μην υπάρξει κάποια υποτροπή στο θέμα που έχει στους κοιλιακούς και γι' αυτό είναι αρκετά προσεκτικοί με την περίπτωσή του.

Την Τρίτη ήταν φυσικά στα Σπάτα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, του οποίου η μαγνητική έδειξε θλάση πρώτου βαθμού. Όπως αναμενόταν, ο Ουκρανός στόπερ της Ένωσης ξεκίνησε θεραπεία. Επίσης στα Σπάτα πήγαν και οι Παουλίνιο, Γιώργος Γιακουμάκης και Φοίβος Μπότος που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος μόνος του συνεχίζει με σταθερό ρυθμό την αποκατάστασή του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα