Μάνος: «Πολύ καλό πρόσωπο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ας το πάρει ο καλύτερος»

Μάνος: «Πολύ καλό πρόσωπο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ας το πάρει ο καλύτερος»

Gazzetta team
Μάνος: «Πολύ καλό πρόσωπο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ας το πάρει ο καλύτερος»

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος στάθηκε στην ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τη μάχη του τίτλου.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Μάνος, μίλησε στην εκπομπή “Newsroom 89.4” του ARENA FM 89.4 με αφορμή το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4-0), αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τελικό 4-0 της Τούμπας: «Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά, είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Στο δεύτερο δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά εμείς συνεχίζουμε».

Για το ποδόσφαιρο του φετινού ΟΦΗ: «Σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις όλη τη χρονιά με τον ίδιο ρυθμό. Το θέμα είναι να έχεις ψυχραιμία στα αποδυτήρια, να μπορείς να διαχειριστείς τις κακές στιγμές και βάσει του πλάνου από τον προπονητή, να βαδίσεις στον σωστό δρόμο».

Για την μάχη των πλέι-οφ: «Μπορούμε να το καταφέρουμε. Έχουμε δείξει ότι έχουμε την ποιότητα για να μπούμε στα πλέι-οφ. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και θέλουμε να παίζουμε και μακάρι στο τέλος να βγούμε στην Ευρώπη. Ποιος δεν θέλει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο άλλωστε ; Θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Δεν ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν, όμως αφού είμαστε κοντά τώρα, θα το παλέψουμε».

Για τις διαφορές του φετινού ΟΦΗ, με αυτόν των περασμένων ετών: «Έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Ξεκινώντας από τον Πρόεδρο, από το επιτελείο γύρω του, από τους προπονητές, μέχρι και τους παίκτες. Έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά ο ΟΦΗ και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να κάνει ακόμη μεγαλύτερα».

Για τον ΠΑΟΚ: Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε τον κάθε αντίπαλό μας στα μάτια, παίζουμε το ποδόσφαιρό μ».ας και όπου μας βγάλει. Θέλουμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα μέσα από το πλάνο μας. Αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα, απλά θέλουμε να χαροποιήσουμε τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζουμε

Για το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ: «Βλέπω ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα, βλέπω ότι μέχρι και τις θέσεις κάτω από εμάς, είμαστε πολύ κοντά βαθμολογικά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, γιατί έχουν φτιαχτεί εξαιρετικά ρόστερ από όλες τις ομάδες και όπως το βλέπω εγώ, γίνεται πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Για το VAR: «Είναι λίγο περίεργο, γιατί είναι πρώτη σεζόν που λειτουργεί. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο για να τελειοποιηθεί το σύστημα. Έχει βοηθήσει πολύ πιστεύω όμως μέχρι στιγμής. Φέτος πέτυχα κάποια γκολ που χωρίς VAR μπορεί να μην μετρούσαν. Πρέπει να το εξελίξουμε σε μεγαλύτερο βαθμό πάντως».

Για την κούρσα τίτλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Και οι δυο ομάδες έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Εγώ είμαι παίκτης του ΟΦΗ, δεν μπορώ να κρίνω ποιος θα το πάρει, αλλά ο καλύτερος ας το κερδίσει. Εγώ κοιτάω να μπούμε εμείς στα πλέι-οφ και όταν τελειώσει η χρονιά, βλέπουμε. Θέλω να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα