Super League: Οι 7 «μνηστήρες» για την 6η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Gazzetta team
Super League: Οι 7 «μνηστήρες» για την 6η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

bet365

Το τελευταίο «εισιτήριο» των πλέι οφ που οδηγεί στην Ευρώπη διεκδικούν 7 ομάδες και την επόμενη αγωνιστική οι 6 παίζουν μεταξύ τους!
Ο Βόλος απέσπασε βαθμό στο Αγρίνιο, πέρασε τη Λαμία και πλέον βρίσκεται στο «-2» από την 6η θέση. Ετσι μπήκε για τα καλά στο «κόλπο» των πλέι οφ, όπου το τελευταίο «εισιτήριο» διεκδικούν συνολικά 7 ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση μόλις 3 βαθμών! Η έκτη θέση εξασφαλίζει και μία θέση στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν, εφόσον ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος από την UEFA, εκτός κι αν πάρει το Κύπελλο η Λαμία ή ο Παναιτωλικός, κάτι που μοιάζει απίθανο... Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική οι 6 θα παίξουν μεταξύ τους, καθώς ΟΦΗ, Ξάνθη, Βόλος θα υποδεχθούν Ατρόμητο, Λαμία και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα! Η έβδομη της... παρέας είναι η ΑΕΛ.

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

24η

25η

26η

ΟΦΗ

28

Ατρόμητος

ΑΕΚ*

Λαμία

ΞΑΝΘΗ

28

Λαμία

Ατρόμητος*

ΠΑΟΚ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

26

ΟΦΗ*

Ξάνθη

Αρης*

ΑΕΛ

26

ΠΑΟΚ

Βόλος*

Αστέρας Τρ.

ΒΟΛΟΣ

26

Αστέρας Τρ.

ΑΕΛ

Παναθηναϊκός*

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.

26

Βόλος*

Παναθηναϊκός

ΑΕΛ*

ΛΑΜΙΑ

25

Ξάνθη*

Αρης

ΟΦΗ*

*Από τις 7 ομάδες, μόνο μία θα μπει στα πλέι οφ.

** Mε αστερίσκο οι εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα