Ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά του Αλαφούζου για τα όσα κατέθεσε στην δίκη για τα στημένα

Gazzetta team
Ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά του Αλαφούζου για τα όσα κατέθεσε στην δίκη για τα στημένα

bet365

Με ανακοίνωσή τους, ένα μεγάλο κομμάτι των συνδέσμων της Θύρας 13, εξαπολύουν επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζου με αφορμή την κατάθεσή του στην δίκη των στημένων.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα όσα κατέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος την προηγούμενη εβδομάδα στην δίκη για τα στημένα, προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού.

Το κλίμα ήταν ήδη εις βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και πλέον μετά τα όσα ειπώθηκαν εκεί, φαίνεται πως δεν υπάρχει... επιστροφή.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσαν και υπέγραψαν αρκετοί από τους συνδέσμους της Θύρας 13...

Σε αυτή λοιπόν αναφέρουν πως «επαθε αμνησία και για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου, πού δυστυχώς έχει τις τύχες του στα χέρια του», επισημαίνοντας το γεγονός οτι αναφέρθηκε μόνο στην προηγούμενη και όχι στην τωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα