Ολυμπιακός: Φόβοι για ζημιά στον χιαστό του Σουντανί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Φόβοι για ζημιά στον χιαστό του Σουντανί

bet365

Εν αναμονή της γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Χιλάλ Σουντανί υπάρχει φόβος πως έχει πάθει ζημιά στον χιαστό του.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού χτύπησε στο γόνατό του στο ματς με τον Ατρόμητο. Σε αυτήν την φάση υπάρχει αναμονή για τις εξετάσεις του και το τι θα δείξουν, ωστόσο προκύπτουν σοβαροί φόβοι για ζημιά στον χιαστό του, γεγονός που εάν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα στερηθούν έναν σημαντικό παίκτη τους σε ένα διάστημα που έχουν υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επισήμως οι Πειραιώτες δεν έχουν επισημάνει κάτι επί του θέματος. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πάντως το αργότερο έως την Δευτέρα προβλέπεται να γίνουν γνωστά. Ο Χιλάλ Σουντανί είχε πάθει μεγάλη ζημιά στην Φόρεστ με τραυματισμό και χειρουργείο και είχε μείνει ένα εξάμηνο και πλέον εκτός. Ο Σουντανί είχε κάνει επέμβαση στο αριστερό του πόδι και δεκαπέντε μήνες μετά είναι αντιμέτωπος με έναν τραυματισμό που δείχνει ξανά πως είναι σοβαρός και πρόκειται για το δεξί του πόδι. Ο έμπειρος διεθνής παίκτης χτύπησε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ενσικουλού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα