Κιτρινόμαυρο πάρτι μέσα στην Αγιά Σοφιά από τους φίλους της ΑΕΚ! (vid)

Κιτρινόμαυρο πάρτι μέσα στην Αγιά Σοφιά από τους φίλους της ΑΕΚ! (vid)

Gazzetta team
Κιτρινόμαυρο πάρτι μέσα στην Αγιά Σοφιά από τους φίλους της ΑΕΚ! (vid)

bet365

Οι φίλοι της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έστησαν κιτρινόμαυρο πάρτι μέσα στην «Αγιά Σοφιά» με την ακουστική να είναι εντυπωσιακή!

Εικόνες από το μέλλον έφεραν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι φίλοι της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στο πέταλο της Αγιά Σοφιάς και έστησαν ένα κιτρινόμαυρο πάρτι με πανό και συνθήματα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν την καλύτερη προθέρμανση ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δίνοντας μια μικρή γεύση για το τι θα επικρατεί όταν η Ένωση θα επιστρέψει στη γειτονιά της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η φοβερή ακουστική που έχει η Αγιά Σοφιά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί την καυτή έδρα που θα δημιουργείται από τους φίλους της Ένωσης στα εντός έδρας παιχνίδια με γεμάτες τις εξέδρες.

Δείτε το βίντεο από το κιτρινόμαυρο πάρτι των φίλων της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα