Κούγιας: «Κάθε Κυριακή μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες»

Gazzetta team
Κούγιας: «Κάθε Κυριακή μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες»

bet365

Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται στην διαιτησία του Παπαδόπουλου στον αγώνα της ΑΕΛ με την Λαμία, κάνοντας λόγο για σημαδεμένες κίτρινες όπως αυτή στον Μπέρτο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εάν αυτό το εργαλείο, ο Τεβεκέλης, νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουμε τι έκανε σήμερα, με τη σημαδεμένη κάρτα στον Μπέρτο στο πρώτο λεπτό, πλανάται πλάνην οικτράν.

Μπορεί το Σάββατο να παίζουμε χωρίς Μπέρτο, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος λόγω καρτών και Κάτσε, Ουάρντα, γιατί τηρούμε το λόγο μας, αλλά είμαστε η ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές μας για την υπέροχη εμφάνιση και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Κάθε Κυριακή βλέπουμε το ίδιο έργο, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα να παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτι κι εμάς να μη μας δίνουν ούτε τα κανονικά και να μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες.

Ευχαριστούμε τη Λαμία για την υπέροχη φιλοξενία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα