ΑΕΚ: Λόπες και Αλμπάνης στους 20 του Καρέρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Λόπες και Αλμπάνης στους 20 του Καρέρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

bet365

Τόσο ο Έλντερ Λόπες όσο και ο Χρήστος Αλμπάνης βρίσκονται τελικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός όπως αναμενόταν οι Ολιβέιρα, Παουλίνιο και ο τιμωρημένος Σιμόες.

Πανέτοιμη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30) είναι η ΑΕΚ, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα το Σάββατο. Σε αυτήν, όπως και χθες, συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Λόπες, όσο και ο Αλμπάνης, με συνέπεια αμφότεροι να καταφέρουν να μπουν στην αποστολή του Μάσιμο Καρέρα για το ματς με τους «πράσινους».

Τα προβλήματα για τον Ιταλό κόουτς συνεπώς είναι τα γνωστά, με τους Παουλίνιο, Νέλσον Ολιβέιρα και Γιώργο Γιακουμάκη να είναι ανέτοιμοι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε φυσικά και ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες.

Όσον αφορά τους Ολιβέιρα και Γιακουμάκη, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν, ενώ αντίθετα ο Παουλίνιο ανέβασε ρυθμούς, συμμετέχοντας σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο Καρέρα πήρε 20 παίκτες στην κιτρινόμαυρη αποστολή για το ντέρμπι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα