Γεραπετρίτης: Αποκάλυψε πλάνο για ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας από την ΕΠΟ!

Gazzetta team
Γεραπετρίτης: Αποκάλυψε πλάνο για ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας από την ΕΠΟ!

bet365

Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αποκάλυψε ότι υπάρχει πλάνο και πρόθεση για ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας από την ΕΠΟ!
Ο κ. Γεραπετρίτης σε δηλώσεις του σε εκπομπή της ΕΡΤ - όπου ανέφερε ανάμεσα στα άλλα ότι ένα μεγάλο πρόβλημα είναι οι διοικήσεις των ομάδων και στάθηκε και στον τρόπο διαφορετικότητας στην εκλογή των οργάνων στο ποδόσφαιρο και πως υπάρχει ανάγκη για αυτό - τόνισε για:
Το θέμα των προτάσεων, το πως θα γίνουν και την διαιτησία: Το πακέτο των προτάσεων από τις FIFA / UEFA θα έρθει μετά την υπογραφή του μνημονίου. Είναι μες στο καταστατικό των FIFA / UEFA αυτό. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα την διάθεση της UEFA να βοηθήσει.
Πρέπει να υπάρξει ένας ανεξάρτητος φορέας για τους διαιτητές. Ένας φορέας κάτω από οποίον θα είναι όλοι οι διαιτητές. Η διαιτησία πρέπει να έχει λειτουργική και οργανική ανεξαρτησία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα