Υπόθεση Καραπαπά: Δόθηκε νέα αναβολή

Υπόθεση Καραπαπά: Δόθηκε νέα αναβολή

Gazzetta team
Υπόθεση Καραπαπά: Δόθηκε νέα αναβολή

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε νέα αναβολή περιμένοντας το σκεπτικό της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθη και το αίτημά του έγινε δεκτό.
Πρόκειται για την υπόθεση της τιμωρίας του Κώστα Καραπαπά με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Ξάνθη - Ολυμπιακός. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε ζητήσει αναβολή επικαλούμενος την απόφαση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθη που δεν είχε εκδοθεί. Την Τετάρτη 5/2, ζήτησε νέα αναβολή επικαλούμενος ότι δεν έχει εκδοθεί το σκεπτικό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Παναγιώτης Φιλόπουλος, έκανε δεκτό το αίτημα και έδωσε αναβολή (και μάλιστα επ' αόριστον). «Το σκεπτικό της ΕΕΑ θα σας δώσει τα 'εργαλεία' να κρίνετε την υπόθεση. Η απόφαση της Επιτροπής αυτή, καθε αυτή δεν προσβάλλεται. Εάν δεν μας δώσετε αναβολή, ο κύριος Καραπαπάς είναι εδώ, έτοιμος να καταθέσει και θα είναι εδώ και την επόμενη φορά», είπε ανάμεσα στα άλλα ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Ιωάννης Χατζησαββάογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα