Ολυμπιακός: Οι Γκασπάρ και Λοβέρα παίρνουν ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιούν (poll)

Ολυμπιακός: Οι Γκασπάρ και Λοβέρα παίρνουν ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιούν (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Γκασπάρ και Λοβέρα παίρνουν ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιούν (poll)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς πολύ σωστά και ενόψει των επόμενων δύσκολων αγώνων που έχει ο Ολυμπιακός εντός και εκτός συνόρων κατέβασε με την Λαμία μία πιο πειραματική 11άδα αλλά υπάρχουν παίκτες που δεν αξιοποιούν τις ευκαιρίες τους.
Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις παικτών φέτος στον Ολυμπιακό. Σε αυτήν την φάση μετά το παιχνίδι με την Λαμία δεν μπορούν να κριθούν επαρκώς ή να αξιολογηθούν σωστά παίκτες που αγωνίζονται για πρώτη φορά με την φανέλα των Πειραιωτών όπως οι Μορ και Καφού. Θέλουν ακόμα τον χρόνο τους. Όμως από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς έχει παίκτες που βρίσκονται μήνες στην ομάδα και δεν δικαιολογούν την παρουσία τους ή τις ευκαιρίες που παίρνουν. Την ώρα που ο Μπόμπι Αλέν είναι το απόλυτο παράδειγμα παίκτη με λίγες συμμετοχές που δείχνει πολύ καλό πρόσωπο οι Γκασπάρ και Λοβέρα είναι το ανάποδο.
Κόντρα στην Λαμία αμφότεροι κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Με εμφάνιση που δεν είναι αντάξια επιπέδου Ολυμπιακού. Ο δε Λοβέρα έχει πάρει και αρκετές ευκαιρίες και εάν εξαιρέσει κανείς το ένα παιχνίδι με την Καλαματά (σαφώς πιο χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος) δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα. Ο φετινός Μπρούνο Γκασπάρ είχε έρθει ως ένας παίκτης για να καλύψει το κενό του Ομάρ ή του Τσιμίκα και ως μία καλή επιλογή. Έχει παίξει έξι ματς και εάν εξαιρέσει κανείς το κερδισμένο πέναλτι με τον Πανιώνιο δεν έχει να θυμηθεί κανείς κάτι άλλο εξαιρετικό από αυτόν.
Ο δε Λοβέρα έχει 11 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν τις λες και λίγες. Παρότι είναι παίκτης με ορισμένα καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ταχύτητα στην πρώτη κίνηση με την μπάλα πέραν των 2 γκολ στο Κύπελλο με την Καλαμάτα αλλά και της μία ασίστ στον ίδιο θεσμό δεν έχει προσφέρει κάτι άλλο. Με την Λαμία παίζοντας στα άκρα λόγω της παρουσίας του Φορτούνη στην 11άδα δεν γοήτευσε. Και εάν ο Γκασπάρ δεν έχει πάρει τόσα πολλά ματς ο Αργεντίνος δεδομένα έχει πάρει ευκαιρίες και δεν δείχνει να προσαρμόζεται ανάλογα. Όταν δε βλέπει κανείς τον Αβραάμ να τα δίνει όλα και να έχει τόσο καλή εικόνα (εάν εξαιρέσει κανείς την φάση με τον Μπιανκόνι) καταλαβαίνει και την διαφορά.
ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΚΑΣΠΑΡ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
Γκασπάρ: 4 αγώνες με 317 λεπτά, 3 τελικές, 11 πάσες, 9 λάθη και 4 φάουλ υπέρ
Λοβέρα: 11 αγώνες με 350 λεπτά, 6 τελικές, 25 πάσες, 13 λάθη, 8 φάουλ υπέρ και 1 κίτρινη
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα