«Αν δεν μπορεί ο Τερίμ να αλλάξει τον Μορ ποιος θα μπορέσει;»

«Αν δεν μπορεί ο Τερίμ να αλλάξει τον Μορ ποιος θα μπορέσει;»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Αν δεν μπορεί ο Τερίμ να αλλάξει τον Μορ ποιος θα μπορέσει;»

bet365

Ο πρώην μάναζτερ του Εμρέ Μορ, Μούτζι Οζκάν μιλάει για το τεράστιο ταλέντο, αλλά και τα λάθη του 22χρονου εξτρέμ. «Χρειάζεται έναν προπονητή που θα τον καταλαβαίνει».

Ο Μούτζι Οζκάν ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την μεταγραφή του Μορ από τη Νόρτζελαντ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

O τουρκικής καταγωγής μάνατζερ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Μορ είχε φτάσει μια ανάσα από την Ίντερ, αλλά η μεταγραφή χάλασε λόγω αρνητικών εισηγήσεων των πρώην προπονητών του Τούρκου διεθνή!

«Όταν η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποφάσισε να πουλήσει τον Εμρέ Μορ, έφερα πρόταση 15 εκατ. ευρώ από την Ίντερ. Συμφωνήσαμε και πήγαμε στο Μιλάνο για να υπογράψουμε. Ο Εμρέ θα είχε σχεδόν διπλάσιες απολαβές σε σχέση με την Ντόρτμουντ και δέχθηκε αμέσως. Στη συνέχεια από την Ίντερ ζήτησαν μερικές μέρες παράταση προκειμένου να διαπραγματευτούν με την Ντόρτμουντ για τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλουν τα χρήματα.

Η Ίντερ ήρθε σε επαφή με 6-7 ανθρώπους. Όλοι τους ήταν πρώην προπονητές του Μορ. Μόνο ένας εξέφρασε θετική άποψη. Ήταν ο Φατίχ Τερίμ. Οι υπόλοιποι είχαν αρνητική γνώμη επειδή ο Εμρέ Μορ εγκατέλειψε την Δανία και προτίμησε την εθνική Τουρκίας».

Ο Οζκάν έκανε λόγο για έναν ποδοσφαριστή με τεράστιο ταλέντο, ο οποίος βάσει των δυνατοτήτων του θα έπρεπε να αγωνίζεται σε ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τον Μορ παρακολουθούσε στα social media τον νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

«Ήξερα από την αρχή πως αυτό το παιδί έχει διαφορετικό χαρακτήρα και βλέπει αλλιώς τον κόσμο. Ήξερα επίσης πως θα φτάσει στην επιτυχία. Την στιγμή που καμία ομάδα δεν ήθελε τον Εμρέ Μορ μπήκα στη ζωή του. Πήρα ένα παιδί με προβλήματα και τον έκανα επαγγελματία. Ο Εμρέ Μορ ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αναφορικά με τα ματς που αγωνίστηκε. Άλλαξα την ζωή του σε τέσσερις μήνες και τον πήγα στη Ντόρτμουντ.

Στόχος μας ήταν να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ. Το μεγαλύτερο όνειρο το Εμρέ ήταν να παίξει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπήρχαν επαφές με την Ρεάλ, αλλά δεν το είπα στον Εμρέ επειδή δεν ήταν επίσημη πρόταση και δεν ήθελα να τον αποπροσανατολίσω.

Επίσης, οι άνθρωποι της Ρεάλ, είχαν ζητήσει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρακολουθεί τον Εμρέ Μορ στα social media, κάτι που έκανε. Ήξερα πως να του δωσω κίνητρο. Του είχα πει πριν από το παιχνίδι με την Ρεάλ, πως όλος ο κόσμος θα τον παρακολουθεί. Του εξήγησα πως ήταν η ευκαιρία της ζωής του εάν έπαιζε καλά».

Ο πρώην ατζέντης του Μορ αναφέρθηκε και στον περίγυρο του νεαρού εξτρέμ σημειώνοντας πως του ασκούσε αρνητική επιρροή.

«Ο Εμρέ μεγάλωσε πολύ γρήγορα. Είναι κάτι που δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά όλα τα παιδιά. Τα παιδιά κάποιες φορές δεν αξιοποιούν αυτές τις ευκαιρίες εάν υπάρχουν ισχυρές δομές από την οικογένεια τους. Ο Εμρέ δεν είχε ουσιαστικά οικογένεια. Η οικογένεια ήταν οι φίλοι του. 'Εκανε λάθος επιλογές για φίλους. Όλοι ήθελαν να βρίσκονται κοντά του λόγω της φήμης του. Η μητέρα του, ήταν πολύ θυμωμένη με τους φίλους του».

Ο μέχρι πρότινος εξτρέμ της Γαλαασαράι παρά την συμβουλή του μάνατζερ του δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε. Όπως αναφέρει ο Οζκάν, το ζητούμενο για τον Μορ είναι να βρει έναν προπονητή που θα τον καταλαβαίνει.

«Του πρότεινα να αγωνιστεί στη Φενέρμπαχτσε επειδή θα του ταίριαζε καλύτερα, όμως ήθελε να αγωνιστεί στη Γαλατασαράι λόγω του Φατίχ Τερίμ. Εάν αγωνιζόταν στην Φενέρμπαχτσε θα γινόταν ο παλιός Εμρέ. Το πρόβλημα του είναι το μυαλό του. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Αν και πνευματικά ήταν το ίδιο δεν θα βρισκόταν στη Γαλατασαράι, αλλά στην Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα. Όλοι στη Ντόρτμουντ πίστευαν πως θα καταλήξει στη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, ακόμα και ο Τούχελ. Αντί για το Εμρέ στην Μπαρτσελόνα πήγε ο Ντεμπελέ.

Όλοι περίμεναν τον Φατίχ Τερίμ να τον βάλει σε τάξη, αλλά δεν έγινε. Αν δεν μπορεί ο Φατίχ Τερίμ, δεν θα μπορέσουν ούτε οι Γκουαρδιόλα και Μουρίνιο να τον κάνουν. Χρειάζεται έναν προπονητή που θα τον καταλαβαίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα