Επιστρέφει ο Ιντέγε, ανοιχτό το ζήτημα συμμετοχής του με ΑΕΚ!

Επιστρέφει ο Ιντέγε, ανοιχτό το ζήτημα συμμετοχής του με ΑΕΚ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιστρέφει ο Ιντέγε, ανοιχτό το ζήτημα συμμετοχής του με ΑΕΚ!

bet365

Το πρόγραμμα αποθεραπείας του Μπράουν Ιντέγε εξελίσσεται καλύτερα του αναμενομένου και ο Νιγηριανός επιθετικός απέκτησε πιθανότητες επιστροφής στον αγώνα (16/2) με την ΑΕΚ!

Ο 31χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον αγών με τον Ολυμπιακό, υπέστη θλάση στη γάμπα και η αρχική εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του ήταν τουλάχιστον πέντε εβδομάδες. Εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες, ο Ιντέγε βρίσκεται στο Ντουμπάι, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Άρη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης και η εξέλιξη της κατάστασής του είναι καλύτερη του αναμενομένου. Για την ακρίβεια, την τελευταία εβδομάδα κάνει ασκήσεις δίχως να νιώθει πόνο στο σημείο του τραυματισμού. Θα συνεχίσει τη θεραπεία του μέχρι το τέλος της εβδομάδας και την ερχόμενη Τρίτη (11/2) αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πάρει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης αμέσως μετά τους αγώνες του Κυπέλλου.

Προφανώς και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ούτως ώστε να ελεγχθεί ιατρικά η κατάστασή του, αλλά η αίσθηση του ποδοσφαιριστή είναι ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση στον εντός έδρας αγώνα (16/2) με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα