ΠΑΟΚ: «Σοκαριστικό πως ένας Υπουργός και τα μέλη του ερευνώνται για κακουργήματα»

ΠΑΟΚ: «Σοκαριστικό πως ένας Υπουργός και τα μέλη του ερευνώνται για κακουργήματα»

ΠΑΟΚ: «Σοκαριστικό πως ένας Υπουργός και τα μέλη του ερευνώνται για κακουργήματα»

Ο ΠΑΟΚ με νέα τοποθέτηση τονίζει πως ακόμα περιμένει από την ΕΕΑ το σκεπτικό της εισήγησης, ενώ σκέκεται στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και τυχόν ποινικών ευθυνών του Λευτέρη Αυγενάκη και των μελών της επιτροπής, προσθέτοντας πως έρχονται νέες αποκαλύψεις.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ: 

Τρίτη 04.02.2020 ώρα 13:00.
Το σκεπτικό της γνωμοδότησης αγνοείται από τις 27.01.2020 και όπως φαίνεται όσο συνεχίζεται η δίκη των στημένων αγώνων, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων, είναι δύσκολο να βρεθεί χρόνος από τη νομική του υπηρεσία να γραφτεί έστω μια υποτυπώδης «τεκμηρίωση» για την ΕΕΑ.
Χθες γίναμε σοφότεροι μαθαίνοντας για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και τυχόν ποινικές ευθύνες του Λευτέρη Αυγενάκη και των μελών της ΕΕΑ, σχετικά με το χρόνο έκδοσης της γνωμοδότησης ενώ είναι υποχρέωση της εισαγγελίας να διερευνήσει τις καταγγελίες του κ. Παναγόπουλου για ενδεχόμενη δωροδοκία μέλους της ΕΕΑ.
Είναι σοκαριστικό το γεγονός πως ένας Υπουργός και τα μέλη του ερευνώνται για κακουργήματα και σε όλους φαίνεται φυσιολογικό, στοιχείο που δείχνει την παντελή έλλειψη αξιοπιστίας της συγκεκριμένης σύνθεσης της επιτροπής.
Παρότι τον επικεφαλής τους Υφυπουργό ήδη τον περιθωριοποιήσαν, είναι αξιοπερίεργο πόσο ακόμη οι Τζουλάκης, Φαραντούρης (για τον οποίο έρχονται νέα στοιχεία), Αρκούδης και Μαρούπα θα αρνούνται να παραιτηθούν, περισώζοντας την όποια αξιοπρέπεια) τους έχει απομείνει.
ΥΓ: τα αποτελέσματα εντός γηπέδου δεν έχουν καμία σχέση με τον ανένδοτο αγώνα, μέχρι της πλήρους διαλευκάνσεως του στησίματος που επιχείρησαν Λευτέρης Αυγενάκης, ΕΕΑ και ο εντολέας τους, εναντίον του ΠΑΟΚ.