ΠΑΟΚ: «Κάτι τρέχει» με τον Ζαμπά…

ΠΑΟΚ: «Κάτι τρέχει» με τον Ζαμπά…

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Κάτι τρέχει» με τον Ζαμπά…

bet365

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού του ΠΑΟΚ θα καθυστερήσει κι άλλο εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στο διάστημα της αποκατάστασής του.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Λέο Ζαμπά είναι από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου εκτός δράσης, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ στη Δράμα απέναντι στη Δόξα.

Στις 21 Νοεμβρίου ο Βραζιλιάνος επιθετικός υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του στο δεξί γόνατο. Τότε η εκτίμηση για την επάνοδό του έκανε λόγο για «δύο με τρεις μήνες».

Το τελευταίο διάστημα ο Ζαμπά μετέβη σε κλινική της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε παρακέντηση στο γόνατο του, καθώς είχε μαζέψει νερό και είχε πρηστεί. Το πρόβλημα φαίνεται πως δεν ξεπεράστηκε και οι επιπλοκές στην αποκατάστασή του λογικά θα τον κρατήσουν κι άλλο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα