ΠΑΟΚ: Η νέα «παρέμβαση» του Ιβάν Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Η νέα «παρέμβαση» του Ιβάν Σαββίδη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η νέα «παρέμβαση» του Ιβάν Σαββίδη

bet365

Η «παρέμβαση» του ηγέτη του «ασπρόμαυρου» συλλόγου και η νέα κουβέντα που είχε κυρίως με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Build A Bet στο Λαμία - Ολυμπιακός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε την επομένη της ήττας από τον Παναθηναϊκό ότι πρέπει να μιλήσει στην ομάδα κι αυτό έκανε, σύμφωνα με το «PAOK24.com», προκειμένου να αντιληφθεί κι ο ίδιος τι δεν πηγαίνει καλά.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που κατέθεσαν τις απόψεις τους προς τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε κουβέντα και με το προπονητικό τιμ.

Ήταν δεδομένο ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα έπαιρνε ποτέ μια «εν θερμώ» απόφαση αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θέλει να ακούει τους πρωταγωνιστές, με την «ανάκριση» να κρατάει σχεδόν τέσσερις ώρες τη Δευτέρα (3/2), αυτό άλλωστε έχει κάνει και σε άλλες περιόδους κρίσης, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως για τον ίδιο δεν υφίσταται τη δεδομένη στιγμή κανένα θέμα προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα