Μαρτίνς: «Σημαντικά τα ρεκόρ αλλά εμείς θέλουμε το νταμπλ»

Μαρτίνς: «Σημαντικά τα ρεκόρ αλλά εμείς θέλουμε το νταμπλ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Σημαντικά τα ρεκόρ αλλά εμείς θέλουμε το νταμπλ»

bet365

Με αφορμή το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Σάλτσμπουργκ είναι οι αήττητες ομάδες σε 20 πρωταθλήματα στην Ευρώπη φιλοξενούνται στον πορτογαλικό Τύπο δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς.
Στα ΜΜΕ στην Ιβηρική έχει γίνει εκτενές θέμα για το ότι οι Ολυμπιακός και Σάλτσμπουργκ είναι ομάδες οι οποίες σε 20 πρωταθλήματα στην Ευρώπη είναι αήττητες (προφανώς και έμεινε εκτός του συγκεκριμένου θέματος η Λίβερπουλ επειδή οι Πορτογάλοι ήθελαν να εστιάσουν στον Πέδρο Μαρτίνς).
Επίσης οι δύο αυτοί σύλλογοι συνεχίζουν αήττητοι σε όλες τις εντός των συνόρων διοργανώσεις τους. Σε ερώτηση για το αήττητο φέτος του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και τις επιδόσεις του συλλόγου ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε: «Δεν επικεντρωνόμαστε και δεν κοιτάμε τα ρεκόρ. Είναι το δίχως άλλο και χωρίς αμφιβολία ένα πολύ θετικό στοιχείο και ένδειξη της βελτίωσης και της δουλειάς της ομάδας». Από εκεί και πέρα υπογράμμισε πως το φετινό πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι οι μεγάλοι μας στόχοι φέτος. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλό επίπεδο, τα ανάλογα αποτελέσματα και θέλουμε φυσικά να πάρουμε το νταμπλ. Να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και ακόμα πολλή δουλειά. Μπαίνουμε σε μία καθοριστική φάση της σεζόν με καθοριστικά ματς στην Ελλάδα και την Ευρώπη και παιχνίδια μεσοβδόμαδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα