Φερέιρα: «Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα την οποία είχε ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα την οποία είχε ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός επιθετικά και ότι στις φάσεις των γκολ του οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν την αναμενόμενη αντίδραση.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε στη NOVA για:
Το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες. Ο κόσμος είδε καλό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα μας μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Κάρολ και τον Μαουρίτσιο. Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλός μας το είχε αυτό και εμείς θα έπρεπε να έχουμε πιο καλή αντίδραση στις φάσεις που έκανε ο αντίπαλός μας. Θα πρέπει να πούμε πως ο αντίπαλος φέρθηκε πολύ έξυπνα. Μπλόκαρε καλά τον Βαρέλα, που κανονικά αγωνίζεται ως δεξί στόπερ και ήταν αριστερό. Δυσκολευτήκαμε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας από πίσω. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα