Σόουζα: «Βγάλαμε ενέργεια και κίνητρο»

Σόουζα: «Βγάλαμε ενέργεια και κίνητρο»

Σόουζα: «Βγάλαμε ενέργεια και κίνητρο»

Ο Ούγκο Σόουζα στάθηκε στην… πείνα του Άρη στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο αλλά και στη βαθμολογία σημασία της νίκης.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Πορτογάλος ήταν στο βασικό σχήμα του Άρη για να καλύψει ανάγκη. Στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας και σήμερα (2/2) αγωνίστηκε στη φυσική θέση του, αυτή του στόπερ. Μιλώντας στα κανάλια Novasports είπε μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του. «Μετά το τελευταίο ματς που δεν μας πήγε καλά μιλήσαμε και σήμερα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό πιέζαμε και δείξαμε ένα σοβαρό πρόσωπο. Τρέξαμε πολύ, βγάλαμε ενέργεια και είχαμε κίνητρο. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αυτό θέλουμε για την ομάδα».

Στάθηκε επίσης στη βαθμολογική αξία της νίκης. «Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες, όλοι δίνουν το καλύτερο που μπορούν αλλά για μένα το σημαντικότερο είναι η μαχητικότητα και ότι όλοι παλεύουν. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Σήμερα κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την εξάδα, πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτή την πορεία και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».