Παπάζογλου: «Μοναδικό συναίσθημα να σε αποθεώνει ο κόσμος του ΟΦΗ»

Gazzetta team
Παπάζογλου: «Μοναδικό συναίσθημα να σε αποθεώνει ο κόσμος του ΟΦΗ»

bet365

Ο έμπειρος φορ που έχει φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ, εξέφρασε την αγάπη του προς τον κόσμο της ομάδας, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είχε διαβάσει καλά το ματς φτάνοντας στην ισοπαλία.

Χαρακτηριστικά είπε: «Μοναδική στιγμή να γυρίζω σε αυτό το γήπεδο που έχω ζήσει όμορφες στιγμές. Μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις τον κόσμο να σου δίνει την αγάπη του για μια ακόμα φορά.

Τώρα για το ματς είχαμε το πλάνο μας ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιο η όχι το αποτέλεσμα αλλά μπορώ να πω ότι δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Προσπαθήσουμε να απειλήσουμε και εμείς με την μεριά μας, όμως οι τελικές του ΟΦΗ δείχνουν ότι ήταν πιο επιθετικός. Συνεχίζουμε την προσπάθεια»..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα