Φερέιρα: «Πιστοί στο πλάνο μας, να έχουμε την πρωτοβουλία κόντρα στον Παναθηναϊκό» (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Πιστοί στο πλάνο μας, να έχουμε την πρωτοβουλία κόντρα στον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα μίλησε για τα «κλειδιά» που θα κρίνουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Φερέιρα μιλώντας στο PAOK TV τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο και τη φιλοσοφία τους και να προσπαθήσουν να έχουν την πρωτοβουλία απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα, οι λεπτομέρειες ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε πιστοί στην αγωνιστική μας φιλοσοφία και ταυτότητα. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας και ατομικά και ως ομάδα. Στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θα δούμε δύο αντίπαλες αγωνιστικές προσεγγίσεις να αναμετρώνται η μία την άλλη, δύο προπονητές με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να έχουμε την πρωτοβουλία και με την μπάλα να είμαστε ο εαυτός μας, θέλουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και όταν δεν έχουμε την μπάλα πρέπει να δείξουμε τις αμυντικές μας αρετές, να είμαστε μαζί και να μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε χρονική περίοδο του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και πιστεύουμε ότι αυτό θα μας οδηγήσει στην νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα