Παναθηναϊκός: Μεγαλύτερη η προπώληση για ΠΑΟΚ από τα συνολικά εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Μεγαλύτερη η προπώληση για ΠΑΟΚ από τα συνολικά εισιτήρια με Ολυμπιακό!

bet365

Ο τραγικός για τον Παναθηναϊκό εφετινός μέσος όρος εισιτηρίων θα ανατραπεί αύριο (Κυριακή, 1/2), καθώς στο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ αναμένεται να σπάσει το εφετινό ρεκόρ προσέλευσης των Πράσινων.

Πώς το είπε ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή συνέντευξή του στη NOVA; «Στα περισσότερα παιχνίδια μου έμεναν οι προσκλήσεις στο χέρι, τώρα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δεν μου έμεινε καμία!». Η ατάκα του 50χρονου κόουτς είναι μια μικρογραφία στο μεγάλο κάδρο που θα δούμε αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Ένα κάδρο το οποίο θα είναι πιο… γεμάτο ακόμα και από το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2, στο οποίο οι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν δείξει ζεστό ενδιαφέρον (μόλις 11.056 εισιτήρια που είναι... ρεκόρ για εφέτος στον Παναθηναϊκό!).

Ένα κάδρο με περίπου 25.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της ΠΑΕ, καθώς μέχρι χθες είχαν προπωληθεί περισσότερα από 6.000 εισιτήρια, κάτι που συνεπάγεται ότι μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ θα είναι μεγαλύτερη από την… τελική πώληση εισιτηρίων στο ματς με τον Ολυμπιακό, όταν είχαν δοθεί μόλις 6.800 «κομμάτια»! Τότε, βέβαια, ο Παναθηναϊκός προερχόταν από την «τριάρα» του ΟΦΗ και την «τεσσάρα» του Αρη. Τώρα, όλα είναι διαφορετικά: τέσσερις σερί νίκες, τέσσερις μεταγραφές, τέταρτη θέση στη βαθμολογία, άλλαξε όλο το…mood. Ηλιόλουστος ο καιρός, στα high του ο Παναθηναϊκός, με πολλά προβλήματα ο επικεφαλής της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, γι' αυτό η Πράσινη ΠΑΕ "φωνάζει" το... γνωστό σλόγκαν: "Κλείστε τα εισιτήριά σας μέσω διαδικτύου, ή ελάτε στο ΟΑΚΑ πολύ νωρίς"! Διαφορετικά... γνωστή η ταλαιπωρία στην ουρά!

ΤΑ ΕΦΕΤΙΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ

ΠΑΟ – ΟΦΗ 1-3 5.039

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-1 6.700

ΠΑΟ-Ξάνθη 0-1 2.614*

ΠΑΟ – ΑΕΛ 1-2 4.566

ΠΑΟ-ΑΕΚ 3-2 11.056

ΠΑΟ-Αστέρας 1-0 4.780

ΠΑΟ-Λαμία 2-0 2.125

ΠΑΟ-Άρης 0-0 5.373

ΠΑΟ-Πανιώνιος 3-0 3.172

ΠΑΟ-Ατρόμητος 3-0 3.876

Μ.Ο: 4.644 Εισιτήρια

*Το παιχνίδι διεξήχθη στη Ριζούπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα