ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0

Φώτης Καρακούσης
ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0

bet365

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, αλλά η ΑΕΛ με κορυφαίο τον γκολκίπερ της, Κρίστινσον έφυγε με το βαθμό από το Ηράκλειο (0-0). Περισσότερα σε λίγο...

Τα είχε όλα εκτός από γκολ ο αγώνας του ΟΦΗ με την ΑΕΛ στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί με τους Λαρισαίους έμειναν στο μηδέν και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται ο Κρίστινσον. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας «κατέβασε τα ρολά» στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Έτσι με τον βαθμό αυτό οι Ηρακλειώτες έμειναν μόνοι στην 6η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας ένα ματς περισσότερο από Ξάνθη και Ατρόμητο, ενώ οι «βυσσινί» έφτασαν τους 25, αλλά είδαν τον Βόλο να τους φτάνει.

Λίγες φάσεις στο πρώτο

Η αλήθεια είναι πως συνολικά ο αγώνας δεν ήταν και ο καλύτερος από πλευράς ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ειδικά στο πρώτο ουσιαστικά είχαμε μία καλή στιγμή και αυτή στο 6' όταν ο Κρίστινσον νίκησε τον Βαζ και έδιωξε με υπερένταση. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν ευκαιρία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κλείσει καλά πίσω.

Περισσότερες ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ στο δεύτερο

Στο δεύτερο ενώ το ξεκίνημα ήταν ακόμα χειρότερο, είδαμε περισσότερες φάσεις και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικές. Η αρχή έγινε με την ΑΕΛ με τον Νούνιτς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση σεο 63', ενώ τρία λεπτά πιο μετά ο Βαζ μέσα και από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το ίδιο έγινε και με τον Φιγκεϊρέδο στο 73', ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ ήταν συνεχώς μπροστά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Και δεν το έκανε γιατί και ο Κρίστινσον ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, με αποκορύφωμα την εξαιρετική του επέμβαση σε κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο στο 95'.

MVP: Ο Κρίστινσον. Ο Ισλανδός στις λίγες αλλά καλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΟΦΗ ήταν εκεί για να σταματήσει τους αντιπάλους του και να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του.

Στο ύψος του: Ο Βαζ ήταν ο παίκτης που προσπάθησε περισσότερο από τους Κρητικούς, απείλησε τους φιλοξενούμενους αλλά του έλειπε όπως και συνολικά του ΟΦΗ το κάτι στο τέλος.

Αδύναμος κρίκος: Θα βάλουμε τον Φιγκεϊρέδο όχι γιατί δεν προσπάθησε αλλά γιατί έχασε σημαντικές ευκαιρίες που στοίχησαν στην ομάδα του.

Η γκάφα: Η μεγάλη γκάφα δεν έγινε. Αν ήταν να βάλουμε μία θα βάζαμε τις ευκαιρίες των Νούνιτς και Φιγκεϊρέδο που από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το «στραγάλι»: Δεν υπήρξε η δύσκολη φάση για τον Φωτιά σε ένα ήρεμο βράδυ γι' αυτόν.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Αν έλειπε ο τραυματισμός του Φερέιρα θα λέγαμε πως ήταν ένα ματς που ναι μεν δεν είχε γκολ, αλλά είχε φάσεις. Ωστόσο βλέποντας τον επιθετικό του ΟΦΗ να δακρύζει από τον πόνο και να βγαίνει με το φορείο, δεν γίνεται να κάτσεις τόσο στο ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και λόγω Κρίστινσον, με το 0-0 να το λες και δίκαιο αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ(70' Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο(86' Φερέιρα, 90+2' Μάνος) , Φιγκεϊρέδο

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας(26' Μπούστος), Σεσέροβιτς, Ουάρντα(86' Βινίσιους) , Παπάζογλου(52' Νούνιτς)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα