Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τον κόσμο προς αποφυγή ταλαιπωρίας

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τον κόσμο προς αποφυγή ταλαιπωρίας

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τον κόσμο προς αποφυγή ταλαιπωρίας

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και από την «πράσινη» ΠΑΕ θέλουν ν' αποφευχθεί η ταλαιπωρία και να κυλήσουν όλα ομαλά. Η ενημέρωση για τα εισιτήρια και η παράκληση για άφιξη στο γήπεδο από νωρίς λόγω και αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Αναλυτικά:

«Εισιτήρια από τη VIVA για την αποφυγή ταλαιπωρίας»

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (02/02, 19:30) συνεχίζεται με αυξημένο ρυθμό. Προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας των φιλάθλων για την έγκαιρη είσοδό τους στις κερκίδες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους κατόχους εισιτηρίου να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο (οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30) και όσους σκοπεύουν να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, να προτιμήσουν την ηλεκτρονική αγορά μέσω της VIVA (www.viva.gr), απ' όπου άλλωστε μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου για τη ρεβάνς Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και διπλός σωματικός έλεγχος που θα διενεργηθεί τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα