Ολυμπιακός: Επίσημο και του Μορ

Ολυμπιακός: Επίσημο και του Μορ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσημο και του Μορ

bet365

Οι Ολυμπιακός, Γαλατά και Θέλτα προχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην επισημοποίηση της συμφωνίας για την παραχώρηση του Εμρέ Μορ στους Πειραιώτες.

Λέστερ - Τσέλσι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον διεθνή παίκτη Εμρέ Μορ για τον οποίο έπρεπε να καλύψουν οι ερυθρόλευκοι οικονομικά και την Θέλτα και την Γαλατά:
Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μορ. Ανακοίνωση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εμρέ Μορ. Ο Εμρέ Μορ είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο Μορ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1997 στη Δανία, με τουρκική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και στην επαγγελματική του καριέρα έχει φορέσει τις φανέλες των Νόρτζελαντ, Ντόρτμουντ, Θέλτα και Γαλατάσαραϊ. Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19 της Δανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Κ21 της Τουρκίας αλλά και την ομάδα ανδρών, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει στο παλμαρέ του ένα Κύπελλο Γερμανίας (2016/17) και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας (2019/20).
Η ενημέρωση της Γαλατά επί του οικονομικού σκέλους της συμφωνίας για τον δανεισμό:
Με βάση την συμφωνία μας ο Ολυμπιακός θα δώσει στην εταιρεία μας το ποσό των 410.000 ευρώ (προφανώς λόγω της διακοπής του δανεισμού κάτι που σημειώνεται από τους Τούρκους). Η ομάδα μας θα καλύψει το ποσό των 290.000 ευρώ για τον παίκτη.
Η ανακοίνωση της Θέλτα:
Ο Εμρέ Μορ θα παίξει ως δανεικός στον Ολυμπιακό έως το τέλος της χρονιάς μετά την συμφωνία που επετεύχθη με Θέλτα και την ελληνική ομάδα. Ο Τούρκος παίκτης ήταν δανεικός στην Γαλατασαράϊ. Η ελληνική ομάδα θα έχει υποχρεωτική οψιόν για αγορά βάσει των όσων έχουμε θέσει ως κριτήρια και στόχους για το τέλος της περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα