Ολυμπιακός: Επίσημο του Καφού

Ολυμπιακός: Επίσημο του Καφού

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσημο του Καφού

bet365

Ο Καφού ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός 18 λεπτά μετά τις 00.00 καθώς ο Πορτογάλος είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.
Η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον Πορτογάλο μέσο Καφού:
Παίκτης του Ολυμπιακού ο Καφού. Ανακοίνωση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καφού. Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας ή αλλιώς Καφού, είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1993 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε ως επαγγελματίας από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Βιτόρια Γκιμαράες (δεύτερη και πρώτη ομάδα), Λοριάν, Μετς και Λέγκια Βαρσοβίας.
Έχει διατελέσει διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας ενώ έχει πανηγυρίσει το νταμπλ στην Πολωνία με τη Λέγκια τη σεζόν 2017/18.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα